Jídelní kouty 100x jinak

Každá kuchyň je jiná. V některých se přemýšlí, jak na minimum prostoru vměstnat kuchyňskou linku a spotřebiče, aby zároveň zbylo dostatek prostoru pro stůl a židle, jiné kuchyně naopak nabízejí dostatek prostoru. Jaký jídelní kout si pořídit, aby se dokonale přizpůsobil rozměrům a stávajícímu vzhledu kuchyně? Jednoduché řešení nabízí jídelní sety z řady Kréta od české společnosti Iktus. Vyrábějí se ve třech velikostech, aby co nejlépe odpovídaly vašim potřebám.
Jídelní sety Kréta nabízí variabilitu i v designu.Jídelní sety Kréta nabízí variabilitu i v designu.Jídelní sety Kréta nabízí variabilitu i v designu.Jídelní sety Kréta nabízí variabilitu i v designu.Jídelní sety Kréta nabízí variabilitu i v designu.Jídelní sety Kréta nabízí variabilitu i v designu.

Jídelní sety Kréta se díky možnosti pořídit je v několika rozměrech dokonale přizpůsobí vaší domácnosti. Skládají se z rohové lavice, kterou lze rozdělit na dva stejné díly, stolu a dvou židlí. Zakoupit si však můžete i jednotlivé kusy nábytku samostatně. Nejmenší varianta jednoho dílu lavice o rozměru 125x 40 cm je ideální volbou do malých kuchyní, kde není místa nazbyt. Druhou část můžete použít například v předsíni. Řada Kréta však nabízí i větší rohovou lavici s rozměry 140x 180 cm, která vám umožní usadit dalších pár hostů navíc. V prostorné kuchyni, kde pravidelně stoluje více lidí, oceníte největší typ rohové lavice o velikosti 155x 195cm. I volba velikosti stolu závisí jen na vašich představách. Pořídit si je můžete v rozměrech 70x100/110 cm, 80x120 cm nebo 85x 130 cm. K dispozici jsou buď v klasické podobě nebo jako v rozkládací, kdy je lze po rozložení prodloužit o 40 cm.

Jídelní sety Kréta nabízí variabilitu i v designu. Záleží tudíž zcela na vás, jestli si zvolíte celočalouněnou lavici a židle nebo sáhnete po variante částečně čalouněné anebo celodřevěné. Jídelní nábytek Kréta od společnosti Iktus můžete mezi sebou libovolně kombinovat dokud nebude poskládaný podle vašich představ. Omezovat se nemusíte ani v dekoru dřeva a barvě čalounění. Kréta nabízí výběr z 11 dekorů dřeva od klasického buku až po čistě bílý design. Pestrou nabídku máte také v barvách a vzoru čalouněných látek. Díky vysoké variabilitě se tak souprava Kréta dokonale přizpůsobí potřebám vaší domácnosti.

Rohovou lavici Kréta pořídíte od částky 7 200 Kč, jídelní stůl Kréta od 2 500 Kč, v roztahovací verzi od 3 700 Kč a židle od 2 700 Kč. Samostatný díl lavice pořídíte od 4 300 Kč.

Výrobky můžete zakoupit v široké síti prodejen s nábytkem. Více informací na www.iktus.cz


22.5.2013

Doporučené odkazy

Plancher, s.r.o.
Společnost Plancher s.r.o. se specializuje na prodej a pokládku podlahových krytin, renovace ...

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy