Jednodušší natírání kovů s Primalexem

„Jednošichtovka" od značky Primalex zjednodušuje a urychluje nátěry železných materiálů a povrchů z lehkých barevných kovů.

Nová Primalex Jednovrstvá barva na kov 3v1: Základní nátěr s vysokým antikorozním účinkem a hedvábně matný efekt vrchní barvy s vysokou odolností v jednom

Úsporu nákladů, práce i času představuje značka Primalex v podobě Jednovrstvé barvy na kov 3v1. Barva 3v1 0_75l - Primalex

Primalex Jednovrstvá barva 3v1 syntetická spojuje vlastnosti základního antikorozního nátěru a současně vrchní barvy. Primalex Jednovrstvá barva 3v1 je jedinečná v tom, že ji lze aplikovat i na čerstvý pozink. Kromě toho se standardně hodí na ocelové a železné materiály, hliníkové, měděné či zoxidované pozinkové povrchy. Navíc díky rychlému schnutí je možné realizovat nátěry až s třetinovou úsporou času než u produktů jiných značek. V pokojové teplotě lze aplikovat další vrstvu již po 4 hodinách. Primalex Jednovrstvá barva 3v1 je v prodeji v osmi atraktivních odstínech. Více na www.primalex.cz.

Primalex Jednovrstvá barva 3v1 kombinuje vlastnosti základního antikorozního nátěru a současně vrchní barvy. Je určena k přímým nátěrům kovů ve venkovním i vnitřním prostředí. Nová barva vyniká možností použití na čerstvý pozink a k tomu standardně i na ocelové a železné materiály, hliníkové, měděné či zoxidované pozinkové povrchy. Nátěr rychle schne, má dokonalou přilnavost k uváděným povrchům, je vysoce odolný vůči povětrnostním vlivům, což zaručuje jeho dlouhodobou životnost. Finálně natřený povrch je hedvábně matný.

Díky vyšší pružnosti nátěru je na povrchu omezen vznik trhlin, nátěr má navíc mimořádnou mechanickou odolnost: Testování potvrdilo až dvojnásobně vyšší odolnost ve srovnání s konkurenčními výrobky. Vlastnosti Primalex Jednovrstvé barvy 3v1 umožňují její používání i ve více namáhaných pasážích, kde snáší mechanické zatížení. Jedinečná receptura vycházející ze zkušeností nadnárodní společnosti (PPG Architectural Coatings), navíc umožňuje přetírání další vrstvou již po 4 hodinách, čili výraznou úsporu času.

Novou Primalex Jednovrstvou barvu 3v1 je možné zakoupit v jednom z osmi atraktivních odstínů, a to: černá, grafitová, šedá, červenohnědá, bordová, hnědá, zelená a bílá.

Postup práce:

Povrch musí být suchý, čistý, odmaštěný, zbavený prachu, rzi a případných nepřilnavých starých nátěrů. Nejvhodnější je proto celou plochu pečlivě přebrousit a následně očistit vlhkým hadříkem nebo houbičkou.

Před použitím Primalex Jednovrstvou barvu 3v1 důkladně zamíchejte, popř. nařeďte syntetickým ředidlem S 6005 nebo S 6300 v množství do 1 % objemu.

POZOR - KLASICKÉ SYNTETICKÉ ŘEDIDLO S 6006 NENÍ VHODNÉ.

Následně je možné barvu aplikovat ve 2-3 vrstvách podle náročnosti aplikace, interval mezi jednotlivými vrstvami je 4 hodiny. Aplikaci provádějte při teplotách od +10 stupňů Celsia do 25 stupňů Celsia. Nižší teplota nebo zvýšená vlhkost mohou způsobovat prodloužení doby schnutí. U nátěrů čerstvého pozinku je dosahováno nejlepšího výsledku po jeho 2-3měsíčním vyzrání.

Znečistěné nářadí umyjte ihned po skončení prací doporučeným ředidlem (S 6005 nebo S 6300).

Vydatnost nátěru: V jedné vrstvě cca 8 m2/l, podle odstínu, typu povrchu a způsobu aplikace

Doba schnutí: Úplné zaschnutí asi 8 hod., možnost opakovaného nátěru již po 4 hod. (při 23 °C).

Balení: 0,75 l; 2,5 l

Aplikace: štětec, štětka, stříkání

Primalex Jednovrstvá barva 3v1 je v prodeji ve specializovaných obchodech, např. v síti prodejen Dům barev (www.dumbarev.cz ).

Doporučená cena výrobku je 199 Kč/balení 0,75 l a 629 Kč/balení 2,5 l.

Více na www.primalex.cz.


30.4.2011

Doporučené odkazy


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy