Jarní stavební veletrhy společnosti TERINVEST

Veletržní správa Terinvest připravuje již 7. rokem v únorovém termínu 23. - 26.2.2012 na Výstavišti Praha - Holešovice souběh stavebních veletrhů zaměřených na moderní a úsporné bydlení v čele s veletrhem Dřevostavby. Dále proběhnou veletrhy Moderní vytápění, Krby a kamna, Windoor expo, Floor expo a Zahradní nábytek. Souběh v loňském roce dosáhl počtu 473 vystavovatelů a navštívilo ho přes 43.000 návštěvníků z řad odborníků a koncových zákazníků.

Veletrhy na Výstavišti v Holešovicích doznaly zajímavých vylepšení pro vystavovatele i návštěvníky: nové a velmi rozsáhlé spodní parkoviště, spodní vstupy přes Křižíkovy pavilony, další vjezd do areálu, kvalitní gastronomie, aj. Hlavním zlepšením ročníku 2012 je však jasné oborové členění v jednotlivých prostorách. Stavební veletrhy budou největší v historii, zaujmou veškerou možnou výstavní plochu areálu, Průmyslový palác, přední halu, Křižíkovy pavilony a Malou sportovní halu.

DŘEVOSTAVBY - 7. ročník mezinárodního veletrhu dřevěných staveb, konstrukcí, materiálů a úspor energií

Tento veletrh má již nespornou tradici a kvalitu, podpořenou vzrůstající návštěvností. Jedinečný je také rozsah zaměření. Jeho hlavním cílem je popularizovat dřevostavby jako stavební systém budoucnosti. Dřevo je a vždy bude obnovitelným přírodním zdrojem a zůstane ve všech formách zpracování nepostradatelnou součástí používaných materiálů v oblasti stavitelství.

Pro odborníky, projektanty, investory, stavebníky a zájemce o moderní dřevostavby připravujeme atraktivní doprovodný program. Každý den se nejdůležitějších témat architektury, konstrukcí, technologií, úspor energií a financí, potřebných k realizaci stavby, zhostí nejvýznamnější autority a to nejen z České republiky. V rámci doprovodného programu, soustředěného do jednoho místa, Salonu dřevostaveb, proběhne také slavnostní vyhlášení soutěže Dřevěná stavba roku 2011. Vítěz hlavní kategorie bude zveřejněn pouze na veletrhu DŘEVOSTAVBY 2012 v Praze - Holešovicích.

Veletrh DŘEVOSTAVBY 2012 Vám poskytne ucelený přehled o situaci na trhu, seznámí s novinkami či novými trendy, umožní najít informace o konkrétních cenách a produktech. Získáte kontakty na architekty, kvalitní stavební firmy, dodavatele dřeva ve všech podobách, dřevozpracujících strojů, veškerého potřebného nářadí. Prostě všeho, co dnes k oboru kvalitních a energeticky nenáročných staveb patří.

www.drevostavby.eu

MODERNÍ VYTÁPĚNÍ - 7. ročník mezinárodního veletrhu moderního vytápění, geotermální a solární techniky

KRBY A KAMNA - 2. ročník odborného veletrhu krbů, kamen a designového vytápění

Oba veletrhy jsou zaměřeny na moderní trendy v oblasti vytápění, úspory energií a efektivní využívání obnovitelných zdrojů energie v oblasti vytápění. Veletrhu se zúčastní české ale i zahraniční firmy, které představí nové trendy ve vytápění, v tepelných úsporách a využití energií.

Hlavním tématem budou opět tepelná čerpadla, jejich ekonomika a provoz, snižování energetické náročnosti budov s využitím tepelných čerpadel a tepelná čerpadla se zapojením do otopného systému s využitím solárních panelů. Vystavovatelé a pozvaní odborníci budou připraveni zodpovědět návštěvníkům na dotazy ohledně těchto témat a také poradit jak uspořit energie a jak kvalitně a efektivně vytápět veškeré prostory. Dalším se zajímavých témat veletrhu bude vytápění pomocí kotlů na tuhá paliva, která dodržují přísné evropské emisní normy a především se zaměřují na vytápění ekologickým palivem, což je dřevo a pelety. Ve sdružení na jedné ploše se Vám tak představí více než 15 výrobců a prodejců kamen.

V rámci veletrhu KRBY a KAMNA se návštěvníci mohou seznámit s trendy designu krbů a kamen a jejich využití pro praktické bydlení. Návštěvníky čeká řada novinek od prestižních výrobců krbů a kamen.

Proběhne také hodnocení soutěže " O nejpřínosnější exponát veletrhu". Po celou dobu veletrhu se budou také konat odborné přednášky na aktuální témata: jak ušetřit za teplo, plyn, elektřinu a vodu. Návštěvníci zde získají bezplatné poradenství jak ušetřit a snížit platby za energii, mohou zde konzultovat výběr vhodného zdroje vytápění a odborná sdružení jim pomohou s návrhem vytápění pro rekonstruované, nízkoenergetické či pasivní domy.

www.modernivytapeni.cz

www.krbykamna.info

WINDOOR EXPO - 2. ročník veletrhu oken, dveří, stínění a příslušenství

Tento veletrh navazuje na úspěšnou 16-ti letou tradici veletrhu Nový byt a dům. Na veletrhu WINDOOR EXPO se představí především novinky z oblasti výroby oken, dveří, stínění, vrat a příslušenství.

Již při prvním ročníku se účastnilo 51 vystavovatelů z těchto oborů. V letošním roce se jejich počet rozšířil také o nové firmy. Novinkou je i prestižní umístění veletrhu WINDOOR EXPO v levém křídle Průmyslového paláce, ve společné hale s vystavovateli veletrhu Dřevostavby.

Letošní ročník veletrhu WINDOOR EXPO bude poprvé doplněn také o doprovodný program, který se ponese v duchu nízkoenergetického bydlení. Připravena je řada seminářů a přednášek, které připraví letošní partner veletrhu Sdružení výrobců stínící techniky (www.svst.cz). Přednášky připravíte také společnost MSG holding, která je provozovatelem serveru www.stavebniforum.cz.

www.windoorexpo.cz

FLOOR EXPO - 3. ročník veletrhu podlah a podlahových krytin

Zaměření veletrhu FLOOR expo jsou podlahy a podlahové krytiny, sportovní povrchy, průmyslové podlahy i stále žádanější venkovní terasy z kompozitních materiálů dřevo / plast. Nebudou chybět ani stroje a nářadí sloužící konstrukci a údržbě podlah doplněné o potřebné materiály a doplňky. A to vše v zastoupení významných společností.
Záštitu nad veletrhem převzal CECH PODLAHÁŘŮ ČR, hlavním mediálním partnerem se stal časopis PODLAHY & INTERIER. I v rámci veletrhu FLOOR EXPO bude připravena řada odborných přednášek a poradenství.

www.floorexpo.cz

ZAHRADNÍ NÁBYTEK - 3. ročník výstavy zahradního nábytku a vybavení zahrad

Cílem výstavy ZAHRADNÍ NÁBYTEK je představit vývoj a trendy, nové materiály, a to nejen zahradního nábytku, ale také dekorací a všech doplňků moderní zahrady. Na své si tam určitě přijdou návštěvníci nejen z řad odborníků, ale také laiků.

ZAHRADNÍ NÁBYTEK nabídne také ucelenou přehlídku rekreačních chatek, zahradních domků, altánů a pergol. Připraven je speciální prezentační prostor v rámci uznávaného veletrhu Dřevostavby.

www.zahradninabytek.mobi


26.1.2012

Doporučené odkazy

Knauf Praha, s. r. o.
Společnost Knauf Praha, s. r. o., působí na českém trhu v oblasti výroby a prodeje ...
Plancher, s.r.o.
Společnost Plancher s.r.o. se specializuje na prodej a pokládku podlahových krytin, renovace ...
AC Heating - tepelná čerpadla
Nabízíme tepelná čerpadla vzduch-voda pro vytápění, vybavená inverterem-frekvenčním měničem, ...

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy