Jak strávit romantický večer? U krbových kamen

Také máte rádi chvíle ve dvou, kdy si můžete popovídat o tom, co jste prožili za celý uplynulý den, probrat starosti i radosti od posledního setkání, probrat plán na další víkend, naplánovat dovolenou a podobně? I mít doma romantickou atmosféru kdykoli se nám zamane je skvělé. Doslova kouzelné chvíle plné harmonie, klidu a romantiky můžete prožít u krbových kamen. Ať už žijete v rodinném domku nebo bytě, umístit se dá kdekoli.

Kdy jej můžete využívat?

V krbech můžete zatápět celoročně. Jestliže máte pocit, že to v létě není možné, protože byste se uvařili, nenechte se mýlit. Krb nemusí topit jako splašený, teplota jde skvěle regulovat díky moderním sálavým krbovým vložkám. Uvolňování tepla je pozvolné, postupné v průběhu delšího časového intervalu, proto se budete cítit příjemně. Cílem bude spíš večerní mihotání oranžových plamínků ve tmě a teplé světlo, které je nadmíru příjemné.

Myslíte na ekologii?

Potěšeni budou i příznivci zdravého životního stylu a ekologie. Protože se v krbu topí dřevem, což je ekologické palivo, budete se chovat dle svého přesvědčení. Žádným způsobem nedochází k plýtvání, jde o úspornou formu topení. Krb vám tak spojí víc věcí v jedno. Příjemné s efektivním i ekologickým.

Jaký vzhled má mít váš krb?

Mnoho zájemců, kteří se poohlíží po novém krbu má mnoho představ. Tomu jsou ale dnešní výrobci a prodejci plně přizpůsobení a nabízí bohatou nabídku krbů i krbových kamen. Naprosto úchvatné jsou designové krby, které snoubí zajímavý design s kvalitním zpracováním i použitým materiálem. Nápadité jsou i krbové kazety, jež dokonale splynou s interiérem a na odiv se dávají spíše až v okamžiku, kdy do nich vdechnete život v podobě hořícího ohně.

Ať je vaše představa o krbu či krbových kamnech jakákoli, vězte, že je splnitelná. Překážkou není ani způsob vašeho bydlení. Dávno pryč jsou doby, kdy byl krb součástí chalup či chat. Nahlédněte do e-shopů nebo kamenných prodejen a vybírejte srdcem. Rozum bude zajisté spokojen také.


11.5.2021

Doporučené odkazy

M.T.A. dodavatel materiálů pro dřevostavby
Obchodní společnost specializující se na dodávky konstrukčních, izolačních, těsnících a ...
SCHIEDEL-komínové systémy
Společnost SCHIEDEL, a.s . je předním výrobcem komínových systémů na českém trhu s více než ...
Knauf Praha, s. r. o.
Společnost Knauf Praha, s. r. o., působí na českém trhu v oblasti výroby a prodeje ...

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy