Interiérové dveře, které zaujmou svou variabilitou

Společnost Hörmann, významný dodavatel garážových vrat, pohonů, dveří a zárubní, přichází od března 2016 na trh s nabídkou rozsáhlého sortimentu dřevěných interiérových dveří. Součástí výběru dřevěných dveří Hörmann jsou kromě křídlových variant také posuvné dveře do pouzdra či na stěnu a celoskleněné dveře. Dveře najdou využití nejen v rodinných domech a v bytech, ale také ve velkých objektech, jako jsou školy, nemocnice a úřady.
Hörmann - interiérové dřevěné dveřeHörmann - interiérové dřevěné dveřeHörmann - interiérové dřevěné dveřeHörmann - interiérové dřevěné dveře

Interiérové dřevěné dveře Hörmann se vyznačují tloušťkou od 45 do 55 mm dle provedení, tedy ve falcové či bezfalcové variantě. K dostání jsou dřevěné dveře jednokřídlé, dvoukřídlé či posuvné až do rozměru 2 485 x 2 485 mm. Dveře lze pořídit v povrchu duradecor (odstíny bílá hladká, jasan bílá, bílá strukturovaná, kanadský javor, francouzský buk, světlý dub, šedý dub, italský akát, tmavý dub, bahenní dub atd.), který je velmi odolný proti poškrábání, v designovém lakovaném povrchu (odstíny RAL) či v oblíbeném přírodním povrchu dýha (olše, javor, buk, třešeň, exotické dřeviny atd.).

Široký sortiment nových dřevěných dveří Hörmann nabízí nepřeberné množství typů prosklení, kování, motivů, provedení a elektrických výbav přesně dle požadavku zákazníka. Samozřejmostí je také možnost mít dveřní křídlo vždy každou stranu křídla i zárubně v jiné barvě či motivu. Předností dřevěných dveří od společnosti Hörmann je vysoká kvalita již od základních modelů. Dřevěné dveře Hörmann s obložkovou zárubní v oblíbeném povrchu bělený dub jsou k dostání od 4 887,- Kč bez DPH.

Více informací naleznete na www.hormann.cz.

Související články:

Za domovní vchod se nestyďte!

Vchodové dveře by měly ladit s domem

Jak nenaletět při výběru vchodových dveří

Nové trendy vchodových dveří


1.3.2016

Doporučené odkazy

SLAVONA - tradiční český výrobce oken a dveří
Tradiční český výrobce dřevěných oken a dveří , zaměřuje se na výrobu eurooken pro ...
Plancher, s.r.o.
Společnost Plancher s.r.o. se specializuje na prodej a pokládku podlahových krytin, renovace ...

Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy