Inteligentní úzké pračky

Mnoho lidí ve svých domovech bojuje s prostorem a tak je jejich prioritou při výběru pračky prostorová náročnost. Nabízejí se hned dvě možnosti, jak problém s místem vyřešit, pračky vrchem plněné či pračky úzké. Značka Whirlpool do nového roku vstupuje s novými modely úzkých praček, které se vlastnostmi plně vyrovnají pračkám se standardními rozměry.

Novinky na trhu AWSE 7100 a AWSE 7120 jsou pračky s hloubkou 44 cm oproti standardním 60 cm, vejdou se do menších prostor a šetří tak místem v domácnosti. Zároveň ale nabízejí kapacitu 7 kg a buben o objemu 47 litrů, takže se nijak nesnižuje jejich výkon. Oba modely jsou zařazeny do energetické třídy A++.

Whirlpool_inteligentni uzke pracky

Novinky Whirlpool jsou vybaveny inteligentní technologií 6. smysl, která zaručí dokonalé vyprání díky sensorovým technologiím, které neustále kontrolují znečištění vody a zabezpečují nejlepší možný výsledek. Tato technologie také snižuje spotřebu energie a vody až o 50 %. Dále nabízejí výběr ze 14 programů, zahrnujících ruční praní, jemné prádlo či rychlý 15minutový program. Za zmínku stojí také funkce Clean+, vícefázový prací cyklus, zaručující skvělé výsledky i při nízkých teplotách. Nechybí přehledný dotykový displej usnadňující ovládání spotřebiče.

Doporučená maloobchodní cena modelu AWSE 7100 je 14 990 Kč a AWSE 7120 pak 15 590 Kč.

O společnosti Whirlpool Europe, Middle East & Africa (EMEA)

Whirlpool EMEA je dceřinou společností ve výhradním vlastnictví Whirlpool Corporation. Zaměstnává cca 12 000 lidí, je přítomna ve více než 30 zemích Evropy a své výrobní závody má v sedmi zemích. Společnost Whirlpool Corporation je předním světovým výrobcem a dodavatelem hlavních domácích spotřebičů s ročními tržbami v roce 2010 ve výši 18,4 miliard dolarů, se 71 tisíci zaměstnanci a 67 výrobními a technologickými výzkumnými středisky po celém světě. Společnost prodává spotřebiče značek Whirlpool, Maytag, KitchenAid, Jenn-Air, Amana, Brastemp, Bauknecht a spotřebiče dalších hlavních značek zákazníkům prakticky ve všech zemích světa. Centrum společnosti Whirlpool pro Evropu se nachází ve městě Comerio (VA) v Itálii. Další informace o společnosti najdete na webových stránkách www.whirlpoolcorp.com.


31.1.2012

Doporučené odkazy

Plancher, s.r.o.
Společnost Plancher s.r.o. se specializuje na prodej a pokládku podlahových krytin, renovace ...

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy