I chladnička potřebuje péči

Chladnička je jedním z nejvyužívanějších domácích spotřebičů, o to více přes letní prázdniny, kdy děti nechodí do školy a rodina je doma. Lednička je po strop naplněná všemi možnými pochutinami od ovoce a zeleniny přes mléčné produkty po masa a uzeniny, každý si jistě dokáže představit tu spoušť. Značka PROFESSIONAL, patřící do portfolia Indesit Company, přináší čističe a doplňky pro vaši chladničku, které přispějí k odstranění zápachu, desinfekci vnitřního prostoru a prodloužení trvanlivosti citlivých potravin.

Péče o chladničku

Desinfekční prostředek pro lednice PROFESSIONAL čistí, odmašťuje a desinfikuje vnitřní stěny chladniček a neutralizuje nepříjemné pachy. Láhev s rozstřikovačem a dětskou pojistkou zajišťuje bezpečné použití, navíc čistič je z 90 % biologicky rozložitelný, nezanechává žádné zbytky a není nutný oplach. Doporučená maloobchodní cena je 129 Kč.

Sprej na odmrazování chladničky a mrazničky

Profesionální sprej pro rychlé odstranění ledu ze stěn chladniček a mrazniček PROFESSIONAL. Sprej urychluje proces odmrazování, navíc je naprosto bezpečný a nezanechává žádné zbytky. Není tedy nutné interiér chladničky či mrazničky po použití čistit. Doporučená malobchodní cena je 169 Kč.

Pohlcovač pachů

Pohlcovač pachů PROFESSIONAL absorbuje zápach a čistí vzduch v chladničce. Jedná se o bezpečný prostředek s obsahem aktivního uhlí a gelu, které se dobře snášejí s jídlem. Originální design umožňuje umístění kdekoliv uvnitř chladničky aniž by prostředek zabíral příliš místa. Pohlcovač pachů vydrží aktivní cca 3 měsíce. Doporučená maloobchodní cena je 149 Kč.

Podložka KeepFreshMat

Podložka KeepFreshMat značky PROFESSIONAL pod ovoce a zeleninu zajišťuje efektivní cirkulaci vzduchu mezi potravinami a povrchem poličky nebo dnem boxu. Tím se zabraňuje tvorbě plísní a zápachu a ovoce a zelenina zůstanou déle čerstvé. Podložku je možné zastříhat na vhodnou velikost, je měkká s elastickým povrchem, který zabraňuje poškození potravin. Pro správný efekt doporučujeme ovoce a zeleninu položit přímo na podložku. Doporučená maloobchodní cena je 149 Kč.

Všechny produkty řady PROFFESIONAL jsou navrženy, vyrobeny a testovány společností Indesit Company, která garantuje jejich profesionální výkon, účinnost a šetrnost k životnímu prostředí. Produkty řady PROFESSIONAL jsou dostupné v běžných sítích prodejců elektra nebo na internetu (např. Levneelektro.cz).

Indesit Company

Indesit Company je druhým největším výrobcem bílé techniky v Evropě a působí ve 24 zemích po celém světě. Každý rok prodá na 15 milionů kusů domácích elektrospotřebičů. Společnost má 17 výrobních závodů v Itálii, Velké Británii, Polsku, Rusku a Turecku. Zaměstnává více než 16 tisíc zaměstnanců a v roce 2010 dosáhla obratu více než 2,8 miliardy EUR. Od roku 1987 je zapsána na Milánské burze.

V portfoliu společnosti jsou domácí spotřebiče značek Hotpoint, Indesit a Scholtès. Všechny tři nabízí vysoce kvalitní domácí spotřebiče, jež se vyznačují nejen moderním designem, ale také nejnovějšími technologiemi a promyšlenými funkcemi. V nabídce naleznete kompletní sortiment spotřebičů pro domácnost - pračky a pračky se sušičkou, sušičky, chladničky, myčky, varné desky, trouby, sporáky, vinotéky a kávovary.

Professional - profesionální příslušenství pro vaši domácnost

Nová řada Professional přináší kompletní portfolio péče, čistících prostředků a doplňků pro domácí spotřebiče v kuchyni i koupelně. Řada Professional nabízí kromě klasického příslušenství jako jsou plechy, pojezdy, hadice nebo filtry, také rychlé a účinné prostředky pro desinfekci a odstraňování nečistot ze spotřebičů, péči o kovové povrchy, čistící prostředky a regenerační sůl do myček, kvalitní prací prášek, odvápňovače, pohlcovače pachů, deodoranty pro myčky a sušičky a mnoho dalšího. Všechny produkty řady Professional jsou navrženy, vyrobeny a testovány společností Indesit Company, která garantuje jejich kvalitu, účinnost a šetrnost k životnímu prostředí. Většina výroby je soustředěna v Itálii. Produkty řady Professional jsou dostupné v běžných sítích prodejců elektra.


21.7.2014

Doporučené odkazy

Plancher, s.r.o.
Společnost Plancher s.r.o. se specializuje na prodej a pokládku podlahových krytin, renovace ...

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy