Dvakrát plánuj, jednou maluj

Dvakrát plánuj, jednou maluj - s programem Colordesigner¨

Máte vlastní představu o barevném řešení svého bytu? Než se pustíte do malování a s ním spojeného rizika, že výsledek nebude tak úžasný jako ve vašich představách, navrhněte a naplánujte si barevné kombinace celého interiéru předem.

Jednoduchý pomocník s názvem Colordesigner vám automaticky nabídne nejatraktivnější varianty barevných kombinací zařazené do kolekcí. Umožňuje ale také volbu odstínu ze vzorníku nebo z nabídky ready-mix nátěrů značky PRIMALEX. Navíc v Colordesigneru nepracujete jen s barvou stěn, ale v některých scénách i s barvou doplňků! Svůj návrh barevného řešení si uložte nebo se o něj podělte prostřednictvím e-mailu třeba s členy rodiny nebo s přáteli. Colordesigner umožňuje také vytištění návrhu se seznamem nejbližších prodejen, kde si můžete barvy zakoupit! Vyzkoušejte nový Colordesigner na http://www.colordesigner.cz/!

Nejčastější chybou zákazníků při výběru barev do interiéru je, že volí odstíny, které nakonec ve větší ploše vypadají sytější než ve vzorníku. A právě tuto představu o plošném vyznění barev Colordesigner nabízí a minimalizuje tak riziko, že výsledek po vymalování nebude podle představ. Nový pomocník pro navrhování a plánování barevných kombinací se stane spolehlivým partnerem při realizaci představ o barevném interiéru. Colordesigner zatím nabízí k dobarvení připravené interiéry, v průběhu léta letošního roku počítáme s rozšířením o možnost barevných úprav vlastních fotografií.

Colordesigner 

 

Colordesigner nabízí na našem trhu jedinečné funkce, především:

  • Možnost vyzkoušet si barevné kombinace nanečisto na připravených scénách. K dispozici je 1.950 interiérových odstínů standardního PPG NCS vzorníku, 270 exteriérových odstínů a samozřejmě všechny ready-mixové produkty z řad Primalex Bonus Color, Fortissimo Color a Inspiro.
  • Colordesigner automaticky nabídne až tři sladěné možnosti barevných kombinací odstínů pro jakoukoliv zvolenou barvu. První z těchto kombinací je vytvořena z monochromatických, další z kontrastních a třetí z doplňkových barev, takže si tu svou kombinaci vybere snad každý.
  • V některých scénách se počítá i skompletním řešením celého interiéru, včetně doplňků. Každý už totiž určitě má doma nějaký nábytek, např. barevnou sedačku, kterou přece kvůli malování nebude měnit. Navíc většina zákazníků dává návrhu komplexního barevného řešení bytu vč. doplňků přednost. Podobně pracuje například bytový designer, který bere vúvahu odstíny bytových textilií i nábytku.

Hotový návrh barevného řešení lze uložit nebo poslat e-mailem, Colordesigner umožňuje také vytištění návrhu se seznamem nejbližších prodejen, kde si barvy může zákazník zakoupit.

Více o barevném řešení PRIMALEX na http://www.primalex.cz/ a http://www.colordesigner.cz/ 


22.6.2010

Doporučené odkazy


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

weendy
20.8.2010
já jsme pro bílou mám barevné závěsy i doplňky a mraky obrazů a knížek a to vyniká jen na bílé,
jamate
22.6.2010
mě se také líbí decentní barvičky,ale manžel je zastánce bílé a nic stím nenadělám,musím poslouchat
sametka
22.6.2010
Líbí se mi když jsou zdi barevné. Moji rodiče mají každou místnost jinou barvou a je to velice pěkné. My bohužel máme vymalováno na bílo. Byt není náš.
Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy