Dřevostavba – úsporné a stylové bydlení

Toužíte po vlastním bydlení a stále váháte, zda se pustit do stavby svého vysněného domu? Máte obavy z dlouhé výstavby a vysoké ceny? Máme pro vás tip na úsporné, ekologické a v současné době velmi populární bydlení.

Vlastní zahrada na letní grilování, garáž na auto a prostorný dům pro celou rodinu už nemusí být pouze sen. Stále více lidí se zajímá o dřevěné domy, které vynikají nízkoenergetickým provozem, rychlou realizací a příznivou pořizovací cenou. Přečtěte si, pro co všechno si dřevostavbu zamilujete.

Dřevostavba – úsporné a stylové bydlení

Nízkoenergetické dřevostavby

Bydlení v domě, ve kterém si můžete užít svůj volný čas, pracovat či odpočívat a zároveň neplatit horentní sumy za energie? Přesně to představují pasivní domy. Jednou z hlavních výhod těchto domů jsou jejich jedinečné tepelné vlastnosti, které jsou u roubených staveb jiné než u zděných objektů. Dřevo má výborné izolační vlastnosti, díky kterým dřevěné domy dosahují významných úspor. Tepelně izolační vlastnosti fungují i v případě vypnutí topení, poté trvá řadu hodin, než stavba vychladne. Pokud vás trápí v domě či bytě plísně, potěší vás rovněž výborné mechanicky řízené větrání dřevostaveb a stálý přívod čerstvého vzduchu.

Stylové a prostorné domy

Pokud nechcete čekat dlouhou dobu na výstavbu domu, stavby na klíč jsou ideálním řešením, které poskytne útulné a pěkné bydlení. Pasivní domy navíc potěší svou pořizovací cenou, která je vzhledem k vysoké kvalitě velmi pozitivní. Výběr jednotlivých domů na klíč je veliký, můžete si tak vybrat stavbu, která bude odpovídat vašemu stylu a požadavkům. Stavební firma Dřestav se zabývá stavbou dvoupodlažních domů, prohlédněte si překrásné pasivní domy na klíč a nechte se uchvátit jejich báječným elegantním provedením.

Společnost HK Dřestav vám navíc pomůže s vyřízením potřebných dokumentů a dalšími službami, které vám ulehčí práci a starosti.


4.2.2016

Doporučené odkazy

Knauf Praha, s. r. o.
Společnost Knauf Praha, s. r. o., působí na českém trhu v oblasti výroby a prodeje ...
SLAVONA - tradiční český výrobce oken a dveří
Tradiční český výrobce dřevěných oken a dveří , zaměřuje se na výrobu eurooken pro ...
Knauf Insulation
Světový výrobce a dodavatel izolací se širokou škálou výrobků splňujících požadavky na energetickou ...

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy