Dobový nábytek na zkoušku

Také rádi s nostalgií vzpomínáte na krásnou malovanou kredenc z babiččiny kuchyně, či mohutný psací stůl u dědy v pracovně, kterému k dokonalosti chyběl už jen kalamář? Nyní si podobným stylovým nábytkem můžete doladit interiér také u vás doma s portálem www.svetpokladu.cz, na kterém je k dostání nádherný starožitný nábytek, solitérní nábytek či dobové doplňky. Jedná se buď o renovované kousky či do detailu propracované repliky, které zachovávají původní výrobní postupy ruční práce. Na portále www.svetpokladu.cz si kromě již vyrobených kusů můžete objednat také nábytek na míru vašim představám.
Jednodveřová šatní skříňReplika starožitné lavice s truhlouDvoudveřová komoda s tepaným kováním a horními zásuvkamiReplika malované truhly

Masivní dřevo, kvalitní ruční zpracování, do nejmenšího detailu doladěné malby či vyřezávání. Přesně tím nás oslňuje dobový nábytek. Navíc již dávno neplatí rčení, že se starožitný nábytek nesmí kombinovat s jinými druhy - naopak, starodávná komoda, či dobové sofa dodá i modernímu interiéru neopakovatelné kouzlo a útulno.

„Na našem portále svetpokladu.cz nabízíme klientům restaurovaný starožitný nábytek a jeho věrné reprodukce z masivního dřeva. Mnohaletá praxe našich nábytkářských mistrů zaručuje vysokou kvalitu a také zachování původních výrobních postupů," vysvětluje pan Ing. Milan Matějka, zástupce firmy Interdekor provozující portál svetpokladu.cz a dodává: „O kvalitě našich výrobků se může každý přesvědčit tzv. nákupem na zkoušku - kdy vybraný nábytek zdarma přivezeme až ke klientovi, který si tak může daný kus prohlédnout přímo v kontextu svého interiéru a rozhodnout se, zda si ho zakoupí, či nikoliv."

Selský nábytek

Výjimečná je také nabídka unikátního solitérního nábytku, který nikdo jiný nemá. Veškerý solitérní nábytek ze svetapokladu.cz má řádné atesty a zákazník tak má jistotu, že se jedná skutečně o jedinečný originální kousek.

O tom, že jsou na portále www.svetpokladu.cz skutečné poklady svědčí také obliba tohoto nábytku v zahraničí, odkud pochází i velká část klientů. Například v Rakousku již bylo replikami tohoto stylového nábytku za uplynulé dva roky vybaveno 9 penzionů, restaurací a obchodů s bylinkami.

Několik ukázek nábytku:

Jednodveřová šatní skříň. Ručně malovaný originál z konce 19. století. Povrch opatřen ručně malovaným vojenským motivem a rozpraskávaným lakem s patinou. Vnitřní prostor s věšákem a 3 policemi. (Rozměry: v. 181 cm x š. 99 cm x hl. 51 cm). K dostání na www.svetpokladu.cz za cenu 29.600 Kč s DPH.

Dvoudveřová komoda s tepaným kováním a horními zásuvkami. Replika s anglickým nábytkářským voskem na povrchu. Vnitřní prostor rozdělen dřevěnou policí. (Rozměry: v. 94 cm x š. 100 cm x hl. 50 cm). K dostání na www.svetpokladu.cz za cenu 8.300 Kč s DPH.

Replika malované truhly. Ručně opravená pomocí klasických technologií. Opatřena novým nátěrem s lidovými náboženskými motivy a ručně provedenou patinou. (Rozměry: v. 65 cm x š. 111 cm x hl. 60 cm). K dostání na www.svetpokladu.cz za cenu 10.200 Kč s DPH.

Replika starožitné lavice s truhlou. Ruční výroba pomocí klasických technologií. Povrch opatřen novou ornamentální malbou a ručně provedenou patinou. (Rozměry: v. 94 cm x š. 100 cm x hl. 50 cm). K dostání na www.svetpokladu.cz za cenu 13.600 Kč.


22.3.2014

Doporučené odkazy

Plancher, s.r.o.
Společnost Plancher s.r.o. se specializuje na prodej a pokládku podlahových krytin, renovace ...

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy