Bytovým projektům se daří

Bytovým projektům se stále daří a developeři přichází se stále novými projekty. O vlastní byty je velký zájem. Je to způsobeno nejen ekonomickou situací kupujících, ale i díky výhodným hypotékám a úvěrům. Navíc nabídka bytů je tak pestrá, že developeři drží ceny na velmi nízké úrovni. Jaká je tedy aktuální nabídka bytů?

Developerské projekty

Stále oblíbené startovací byty

Developerské projekty nabízí byty podle poptávky. Oblíbené jsou stále takzvané startovací byty. Jedná se o malometrážní byt o velikosti 1+kk nebo 2+kk . Jejich obliba je především z následujících důvodů:

  • cenová dostupnost - tyto byty se cenově pohybují klidně i do 2 milionů, jsou proto pro mnoho lidí nejdostupnější
  • výhodná investice - investice do nemovitosti bývá velmi oblíbená. Koupíte byt a jeho cenu Vám zaplatí nájemníci, kterým ho budete pronajímat. Později můžete byt výhodně prodat nebo Vám zůstane
  • první bydlení pro mladé - mladé páry nebo singles nepotřebují pořizovat do začátku prostorné byty, proto startovací byty jsou pro ně ideální.

K bytům se snaží developeři nabízet další bonusy, jako například kuchyňskou linku, garážové stání a sklep nebo slevy na pořízení bytů.

Bydlení pro rodiny s dětmi

I když v developerských projektech převládají byty startovací, jsou zde byty s většími dispozicemi vhodné pro rodiny s dětmi. Jedná se o byty 3+kk nebo 4+kk. Tyto byty bývají buď v přízemích, kde k nim náleží prostorná předzahrádka, nebo v nejvyšších patrech, kde je k dispozici pro změnu prostorná terasa.

Lokality pak bývají vybírány i podle občanské vybavenosti. Proto v okolí bezproblému najdete v docházkové vzdálenosti školku, školu, zdravotní středisko a obchodní centra.

Výjimečné luxusní bydlení

Kromě běžných bytů můžete vybírat i z těch netradičních a luxusních. Jedním z nich je pohádkový byt ve věži. Nachází se v projektu Liberty Building v rekonstruované části bývalé továrny v pražských Nuslích.

Unikátní byt s výhledem na celou Prahu o dispozici 5+kk s prostornou střešní terasou a dvěma patry úchvatných prostor. Tento byt je vhodný pro ty, co hledají opravdu výjimečné bydlení.


3.10.2014

Doporučené odkazy

SCHIEDEL-komínové systémy
Společnost SCHIEDEL, a.s . je předním výrobcem komínových systémů na českém trhu s více než ...
SLAVONA - tradiční český výrobce oken a dveří
Tradiční český výrobce dřevěných oken a dveří , zaměřuje se na výrobu eurooken pro ...
RADION - Mgr.Stanislav Paleček
Firma RADION - Mgr.Stanislav Paleček se zabývá diagnostikou staveb od radonového průzkumu po ...

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy