Bungalovy na klíč: bydlení nové dekády

Pryč od každodenního shonu ve městě. Na chvíli se zastavte a vychutnejte si okamžik souznění s přírodou. Žijte v domě, který je ekologicky šetrný a spojuje energii slunce a dřeva.
Bungalov na klíčCotes: bungalov na klíčChardonnay: nízkoenergetická dřevostavbaVitra: typový projekt rodinného domu

Je čas přestat se chovat k přírodě, jako kdyby její zdroje byly nevyčerpatelné, je čas udělat něco pro další generace a přemýšlet ekologicky. Máme štěstí, že naše nejmodernější technologie nám umožňují podporovat dlouhodobě udržitelný rozvoj.

Bungalov na klíč je ideální variantou pro rodinné typy. Nabízí úžasně vzdušný, prosvícený a bezpečný prostor, ve kterém má každý člen rodiny to své útulné místečko. Tento typ domu vás uchvátí. Podívejte se na několik nejprodávanějších modelů.

Cotes: bungalov na klíč

Tento dům vychází z tradic spojených s potřebou čerpat to nejlepší z designu a soudobé ergonomie bydlení. Život utíká tak rychle, proč si nedopřát trochu té krásy a pohodlí. Prosvětlenost, čistota, klid - to všechno tento dům nabízí. Připijme si na nový začátek!

Chardonnay: nízkoenergetická dřevostavba

Tato překrásná stavba vám ukáže, jak se dá kombinovat rozložitost přízemního domku s vysokými stropy. Vypadá honosně, ale ocení jej každý, který má rád tak akurátní porci luxusu a vkusu. Žijete raději venku, než uvnitř? Právě pro vás je jako dělaná úžasná terasa.

Vitra: typový projekt rodinného domu

Nízkoenergetický rodinný dům v tom nejkrásnějším provedení. Propojení obývacího pokoje s terasou je řešeno tak, abyste si mohli vychutnávat snídaně při východu slunce a poklidné večery se sklenou vína v ruce. Jestli doopravdy existuje láska na první pohled, tato dřevostavba je její definicí.

Pokud v těchto nebo nejbližších dnech plánujete řešit otázku vlastního bydlení, velmi rádi vám v HK-Dřestav na bezplatné lince 800 605 505 poradíme. Stavíme energeticky úsporné a pasivní domy, pomáháme s výběrem pozemku, zhotovíme s vámi návrh stavby s možností 3D prohlídky, doporučíme finančního poradce, připravíme tepelně-technické posouzení, zpracujeme projektovou dokumentaci a zajistíme stavební povolení. Neváhejte ani chvíli a pořiďte si svůj dům snů.


8.3.2016

Doporučené odkazy

SMOLA Josef ING. ARCH. - autorizovaný architekt
Dlouhodobě se věnuje problematice bydlení, individuálním návrhům domů, včetně tvorby interiérů a ...

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy