Britský design ve vaší kuchyni

Kuchyň na míru. Prvotřídní spotřebiče. Vše je na svém místě a nastal čas pořídit nádobí, příbory a stylové doplňky. Přemýšlíte, co by pro vaši kuchyň snů bylo pomyslnou třešničkou na dortu? Je lepší vydat se cestou jedné barvy, nerezu nebo naopak zvolit módní pastelové tóny? Jak spojit kvalitu kuchařských pomůcek, design a zároveň vetknout interiéru váš osobitý styl zjistíte v nové prodejně Stonebridge.
ProdejnaRobert_Welch_nozeRobert_Welch_nozeSophie_Conranprodukt_5_Pribory_2_kolekce_Ammonite

Jako profesionál si budete při krájení připadat, pokud vsadíte na anglickou značku Robert Welch. Jejich nože a příbory najdete v kuchyních a jídelnách po celém světě. Porcelánové nádobí od Sophie Conran dodá vašemu stolování punc luxusu. Ve Stonebridge vám poradí, jak vhodně zkombinovat různé styly a materiály a vyhnout se tak tříštění designového provedení.

Z Británie do celého světa

Na rozdíl od jiných, na design zaměřených firem vsadil zakladatel Robert Welch na svůj vztah k Anglii, k regionu, v němž začínal, a na sehraný produkční tým. Od založení značky v roce 1955 až dosud vznikají první návrhy i finální design stále na stejném místě v britském Chipping Campden a stále nesou hrdé značení Robert Welch.

Z původní jedné malé místnosti je dnes velká firma, která však stále dbá na tradičně kvalitní zpracování v moderním provedení. Nerezová ocel nejvyšší kvality je samozřejmostí nejen u nožů, ale i příborů. V prodejně Stonebridge najdete široký sortiment značky Robert Welch.

Vybírat můžete z jednotlivých nožů, designových stojanů určených přímo pro pracovní plochy v kuchyni, i příborů. K dostání jsou sady v rozličném počtu kusů, nejmenší začíná na 24 kusech, není problém ale ani s 84 dílnou sadou. Nechybí ani steakové nože, rybí či servírovací příbory. Kuchyňské nože jsou navrženy ve spolupráci s profesionálními kuchaři, jsou taženy z jednoho kusu od ostří až do rukojeti, čepel je několikrát tvrzená. Nože mají dobře uchopitelnou rukojeť a je na ně poskytnuta celoživotní záruka.

Designovou perlou je příborová sada Ammonite, u níž se designéři Roberta Welche inspirovali fosilií Ammonite a a je jedním z nejvýraznějších designů této rodinné firmy. Každý kus má motiv fosilie vyražený na obou stranách rukojeti. V nabídce je mimo jiné i dětský příbor. Sada 42 kusů pro šest osob stojí 8 090 korun.

Čisté linie luxusního porcelánu

Britská designérka Sophie Conran, dcera návrháře Sira Terence Conran a kulinářské spisovatelky Caroline Conran, známá designérka, kuchařka a autorka několika kuchařek, navrhla kolekci porcelánového nádobí ke každodennímu použití. Za tuto kolekci, která se prodává v 55 zemích světa, obdržela několik prestižních cen.

V sortimentu prodejny Stonebridge najdete i nové kousky, které můžete v kuchyni použít jako nádherné doplňky; džbán, cukřenka na moučkový cukr, speciální miska na lesní ovoce s otvory a s talířkem či mísy. Celá kolekce Sophie Conran je vyrobena z tvrzeného porcelánu, který je použitelný do myčky, mikrovlnné trouby i mrazáku. Nejširší výběr sortimentu je v bílé barvě. Všechny výrobky jsou jednoduše stohovatelné a funkční. Velmi široký je i výběr pečících doplňků, ve kterých se pokrmy následně i servírují.


28.4.2016

Doporučené odkazy

Plancher, s.r.o.
Společnost Plancher s.r.o. se specializuje na prodej a pokládku podlahových krytin, renovace ...

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy