Benzínové sekačky s širším záběrem a větším výkonem

Do rodiny benzínových sekaček VIKING přibyly dva modely MB 253 (bez pojezdu) a MB 263 T (s pojezdem), které vynikají v poměru cena/výkon. Oba přírůstky mají všechno, na co je uživatel u sekaček značky VIKING zvyklý: robustní vzhled, ergonomický design, solidní výkon a sofistikované technologie. Šířka sečení 51 cm a otáčky 2800 U/min. spolehlivě zaručují kvalitní výsledek, nízká váha a snadné vysypání koše pak zajišťují snadnou manipulaci při samotné práci.
Nové benzínové sekačky VIKING MB_253_T__AW_2012 Nové benzínové sekačky VIKING MB_253_T__AW_2012 Nové benzínové sekačky VIKING MB_253_T__AW_2012

Nové modely jsou ideálním partnerem do středních i velkých zahrad. Díky motoru Kohler Courage XT-6.75 OHV SC s výkonem 2,2 kW a zdvihovým objemem 149 ccm jsou stroje při práci skutečně efektivní. Navíc disponují Smart-Choke systémem, který automaticky nastavuje množství paliva potřebného pro start motoru, dále mechanickým regulátorem otáček a samozřejmě splňují emisní normy EPA 3 a CARB III.

Široký, 51 centimetrů dlouhý nůž lze nastavit do sedmi výškových stupňů sečení a sběrný koš o objemu 55 litrů jde díky úchytu na vrchní straně klapky snadno vysypat. Podvozek z kvalitního plechu s dlouhou životností je ošetřen speciální vrstvou práškové barvy pro snadné čištění. Po uvolnění řídítek a sklopení uzavírací klapky je možné sekačku snadno postavit do čistící polohy.

Výrobky VIKING nehledejte v hobby marketech, ale pouze u autorizovaných prodejců STIHL a VIKING s kvalitním poradenstvím a servisem. Autorizovaný prodejce garantuje svými odbornými znalostmi to, že každý uživatel dostane takové nářadí, které je pro něj a účel jeho využití optimální. Prodejce vám vždy předá stroj připravený k provozu a bude vás informovat o správné a bezpečné obsluze, případně vám poradí s nákupem dalších pomůcek, příslušenství a ochranných prostředků. Podrobné informace o produktech a autorizovaných prodejcích STIHL naleznete na www.stihl.cz.

Andreas STIHL spol. s r. o.

Andreas STIHL spol. s r. o. je dceřinou společností koncernu STIHL HOLDING AG & Co. KG a současně výhradním obchodním zastoupením tohoto světového výrobce malé lesní a zemědělské mechanizace v ČR. Historie společnosti STIHL sahá do roku 1926, kdy Andreas Stihl založil s několika spolupracovníky nevelkou strojírenskou firmu. Dnes skupina STIHL zaměstnává více než 12 000 pracovníků po celém světě. Důraz na inovace, uplatňování progresivních technologií i poznatků vlastního výzkumu - to jsou základy, na kterých stojí proslulá kvalita a spolehlivost produktů STIHL.


20.5.2013

Doporučené odkazy


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy