Barové židle – moderní a vkusný doplněk kuchyně

Moderní kuchyň se vyznačuje nejenom zdařilým designem, ale také praktičností a funkčností. Ke spokojenosti hospodyněk a vůbec všech členů domácnosti je třeba více než jenom působivý dojem. Každý kus nábytku by měl mít svůj účel, to v kuchyni platí dvojnásob. Barové židle do kuchyně jsou přesně tím doplňkem, který má nejenom estetickou funkci, ale také široké praktické využití.

Vždyť kolikrát za den si v kuchyni dáváte kávu, čaj, některý ze studených nápojů a v létě třeba příjemný koktejl? Barová židlička je pro takové posezení jako stvořená. Máte chuť na něco dobrého? Co třeba si dát zmrzlinu? Jen se posaďte, od toho barové židle do kuchyně jsou. Nejrůznější druhy salátů, ovocné i zeleninové, avšak i takový rychlý oběd si můžete vychutnat i u barového pultu, kde nechybí barová stolička. Samozřejmě, uplatní se i večer, u dobrého drinku s rodinou či přáteli.

Barové židle do vaší kuchyně: http://www.hawaj.cz/barove-zidle.html

Barové židle skvěle zapadnou kamkoli

Barové židle dnes nacházejí široké uplatnění. Vedle provozů, barů, restaurací či kaváren, kde jsou tradičním doplňkem, oceňuje barové židle více a více domácností. Mezi širokou nabídkou je k dispozici množství variací i velikostí. Barová stolička, ať již dřevěná, kovová nebo plastová tak jistě skvěle zapadne do každého interiéru.

Jak vybrat barové židle do kuchyně?

Také jste se nadchli pro barové židle do kuchyně? Upoutala vás nejedna barová židlička a vy tápete, která pro vaši domácnost bude ta pravá? Prioritně si ujasněte, zda má ideální barová stolička do vaší kuchyně být dřevěná, kovová či plastová. Zatímco dřevěné barové židle jsou nadčasové a hodí se spíše do tradičních interiérů, kovové či plastové židle zapadnou spíše do interiérů moderních až extravagantních. Zvláště plastové barové židle mohou svým ztvárněním či barvami budit dojem extravagance. Kovová barová stolička je pak symbolem uhlazené elegance.

Významným faktorem při výběru barových židlí je pohodlnost. Ty jednodušší modely jsou bez opěrátka, některé barové židle pak nabízejí nejenom zadní opěrátka, ale také polstrování, které posezení dodá komfort.

Samozřejmě se použité materiály, zpracování a komfort odrážejí také v ceně. Při nákupu si tak stanovte rozpočet. Ten vám pomůže nabídku barových židliček zúžit.
Při výběru barové židličky nezapomeňte také na barevné ladění, přece jenom by mělo odpovídat celkovému charakteru vaší kuchyně.

Otočné barové židle v bílém a černém provedení: www.havaj.cz/barove-zidle.html


7.7.2013

Doporučené odkazy

Plancher, s.r.o.
Společnost Plancher s.r.o. se specializuje na prodej a pokládku podlahových krytin, renovace ...

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy