Americká hypotéka

Někdy nás zastihnou takové životní okolnosti, které nás nutí půjčit si větší množství peněz, ale v bankách je nevíme dostatečně prokázat doklady. Taková situace může nastat, například pokud stavíte dům a chcete si od svého známého odkoupit stavební materiál za výhodnou částku, ale nemáte z nákupu žádný doklad ani fakturu.

V takových a podobných případech je pro vás nejlepším řešením americká hypotéka. Jde o zabezpečený neúčelový úvěr, při kterém banku nezajímá, že na co poskytnutou půjčku použijete. Americká hypotéka může sloužit i ke koupi auta, cestu kolem světa nebo také na svépomocnou rekonstrukci nebo dostavbu nemovitosti, při které je obtížné doložit celou cenu práce. Také je vhodná na financování nemovitosti, která ještě není vedena v katastru jako objekt bydlení.

Neúčelová americká hypotéka je stejně jako účelová hypotéka zajištěna nemovitostí, která musí být dokončena, to znamená, že nemůže být ve fázi výstavby nebo změny.
Pokud se rozhodnete pro tento typ úvěru, musíte mít věk nad 18 let a musíte také doložit doklady k zastavované nemovitosti.

Ve srovnání s běžným spotřebním úvěrem je americká hypotéka výhodnější v tom, že vám poskytne nižší úrokovou sazbu, možnost dlouhodobého splácení (až 20 let) a také vyšší částku, kterou si budete moci půjčit od banky. Je zde i možnost mimořádné splátky kdykoliv během doby splácení hypotéky a to bez jakékoliv sankce.

Další výhodou je i poměrně snadné získání. Potřebujete pouze průkaz totožnosti, výpis z listu vlastnictví, snímků pozemkové mapy a fotografii nemovitosti.
A v neposlední řade, její největší výhoda spočívá v tom, že ji můžete použít na cokoliv.
Má však i své nevýhody, jako například povinnost zajištění nemovitostí, což může znamenat riziko v případě problémů se splácením.

Raiffeisenbank v rámci svých produktů nabízí i Americkou hypotéku Univerzál, kterou je možné získat v minimální výši 300 000 korun. Maximální výška hypotéky je ohraničena 70% zástavní hodnoty nemovitosti. Splátky je možné rozložit na 5 až 20 let. V případě zájmu doporučuji si otevřít stránku: Kalkulačka hypotéky na webu Raiffeisenbank a můžete získat lepší představu o výši splátek.


3.2.2013

Doporučené odkazy

Knauf Insulation
Světový výrobce a dodavatel izolací se širokou škálou výrobků splňujících požadavky na energetickou ...
SLAVONA - tradiční český výrobce oken a dveří
Tradiční český výrobce dřevěných oken a dveří , zaměřuje se na výrobu eurooken pro ...
AC Heating - tepelná čerpadla
Nabízíme tepelná čerpadla vzduch-voda pro vytápění, vybavená inverterem-frekvenčním měničem, ...

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy