A B E C E D A v interiéru

Nápady, jak oživit domácnost jsou stále stejné - nakupte polštáře, přehozy, vázy a svíčky. Trendem poslední doby jsou ale interiérové doplňky, například ve tvaru písmen, u nás donedávna těžko k sehnání. Nyní jsou k dostání všechna písmena abecedy v několika provedeních a barvách u české značky Typoland.
Písmena Typoland, od 580 Kč, www.typoland.czPísmena Typoland, od 580 Kč, www.typoland.cz
Velká, třiceticentimetrová látková nebo čtyřiceticentimetrová plyšová písmena jsou precizně ušita z kvalitních materiálů, jsou měkká a stylová, s jejich pomocí zútulníte každou ložnici nebo obývací pokoj raz dva. A není třeba se zaměřovat jen na tyto místnosti. Iniciály, jména nebo oblíbená slova sestavená z písmen rychle promění jakoukoliv místnost v bytě v osobitý pokoj - od předsíně po terasu.

Písmena Typoland, od 580 Kč, www.typoland.cz

Látková a plyšová písmena Typoland jsou opravdu univerzální - jakmile si jedno pořídíte, budete chtít další - do vlastního bytu, do studentského pokoje na vysokoškolských kolejích, do dětského pokojíčku i na balkon. Jsou také skvělým tipem na dárek, třeba pro přátele pořádající kolaudační večírek.

O značce Typoland

Pod značkou Typoland vystupuje dvojice mladých českých designérů, David Novotný (28) a Jakub Mařík (27), kterým, jak sami říkají, na českém trhu chyběl široký výběr zajímavých bytových doplňků, a proto se rozhodli je sami vyrábět. A zhlédli se právě v typech, tedy písmenech, která šijí z kvalitních látek i plyše. Kromě vlastních výrobků pak prodávají zlatá a stříbrná nafukovací písmena a čísla, která jsou skvělou dekorací večírků a oslav.
www.typoland.cz



26.2.2015

Doporučené odkazy


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/clients/client1561/web98/web/modules/clanky/view.php on line 47

Komentáře

Přidávání komentářů je možné pouze pro přihlášené uživatele.

 


Zapomněli jste svoje přihlašovací údaje?
Registrace

Český kanafas | Chalupářská svítidla | Galerie o bydlení | Články o bydlení | Venkovský styl | Odkazy
To pravé BYDLENÍ - magazín o bydlení, informační portál o bydlení, stavebnictví a zahradě. Inspirace, trendy a Vaše fotogalerie.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Vybavení chalupy | Stavba chalupy